Saturday, June 04, 2005

Carta a ExÏk, l'extraterrestre Segona part

Estimat ExÏK,

Novament estableixo la necessitat urgent d'escriure't, ja que crec que no puc residir gaire temps més al Planeta Terra.
Trobo a falrar els companys del Planeta GinËRo, eren sans i no s'autodestruïen.

Fa temps em vaig fixar que aquí, al Planeta Terra, molts humanoides talen boscos destrueixen espècies i creen armes nuclears i altres coses que fan que l'ozó d'aquest planeta cada dia empitjori més.

No, ExÏK, no creguis que ho fan perquè desconeixen el mal que s'estan fent, els humanoides, tot i que els tinguem prou subestimats, saben molt bé que s'estan fent mal a ells mateixos, però no pensen en el futur, simplement pensen en els diners.
Els diners solen ser unes pedres de coure, o altres materials, o també papers (trossos d'arbre tallat) que serveixen per intercanviar-los per altres materials com a menjar, cases, manteniments dels habitacles, etc.
Els humanoides, realment, estan obsessionats amb els diners i es dediquen a fer tot el que poden per tal d'aconseguir diners, és espantós.

Tant és el desig que tenen els humanoides d'aconseguir diners, que estan destruint veloçment l'Amazones.

L'Amazones és una preciositat de zona d'aquest planeta, on resideixen moltes espècies d'animals, plantes, i fins i tot alguna tribu d'humanoides. També és el bosc més gran d'aquest planeta, i un paradís per a qualsevol ginËRero. Una preciositat!

Dons... en un any, humanoides malvats han aconseguit destruir 18,520 quilòmetres quadrats de bosc, això són 7686867812872 gikonemos, al·lucinant veritat?

Per aquests horribles motius i altres que també causen els humanoides al seu propi planeta, estic pensant a tornar GinËRo, així que potser aviat ens veiem.

Espero que al nostre planeta mai no succeeixin aquestes coses.

Us trobo a faltar. Aviat us faré arribar noves notícies sobre la meva situació,


AgÏJo


Per a més informació sobre aquesta notícia clicant aquí!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home