Thursday, June 02, 2005

El ratolí que portava dos anys mort en el seu formatge

Hi havia una vegada una noia d'un poblet proper a Barcelona que va decidir que faria un blog de contes que expliquessin la societat actual (o almenys ho intentaria...), ho faria des del seu punt de vista així que si algú volgués contrastar la seva opinió ho podria fer.

El seu primer conte comença així:

Hi havia una vegada un ratolinet d'un bloc de formatges, que tenia goteres al seu formatge així que va decidir demanar-li al president del bloc de formatges permís per obrir el formatge de sobre i arreglar les goteres, ja que suposadament el ratolí que vivia a sobre estava de viatge o simplement en un altre lloc.
El president de la fàbrica de formatges va concedir-li permís per entrar al formatge i arreglar les goteres, així que el ratolinet va trucar un ratolí manyà i aquest li va obrir la porta del formatge del veí de sobre.
En entrar al formatge van fer un volt per ell i van trobar el ratolí, l'amo del pis tombat en el seu munt de roba i palla dormint.
Es van extranyar que el ratolí no s'hagués despertat, així que es van apropar a ell.

Quina sorpresa es van emportar-se en veure que el ratolí estava mort. Feia dos anys que estava mort al seu formatge!

Una ratolineta després de llegir sobre aquesta notícia, es va posar a reflexionar... Com pot ser que hi hagi ratolins que estiguin tan sols en el món? I la seva família? com pot ser que hi hagi famílies que oblidin d'aquesta manera als seus parents?
Com de cruel pot ser fer-se vell i que la gent més pròxima a tú no s'assebenti en dos anys que has mort!


Aquest conte és una versió d'una notícia real, si voleu llegir-la podeu fer-ho clicant aquí!


Aquest blog té també una versió castellana, si algú preferís visitar la versió castellana ho pot fer clicant aquí!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home