Friday, June 03, 2005

El Peix Gros vol tornar a ser amic de l'oceà

Hi havia una vegada un Peix Gros que va decidir demostrar que ell era el millor del món i que no li importava re a part de que els seus amics estiguessin bé, es fessin més rics i es creguessin millors que els altres peixos de l'oceà.

Feia un any que un grup anomenat "Alapeixera" havia atemptat contra la seva platja demostrant així que no tenia que menysprear el poder d'altres platges del oceà.
El Peix Gros va decidir que aquesta podia ser una bona excusa per entrar a la platja d'altres peixos i robar-los-hi les seves fonts de sal (que eren molt riques en aquelles platges).

Com a excusa va dir que el Peix Bacaladen que l'havia atacat pertanyia a aquella platja i així part de l'oceà va acceptar que envaís la seva platja, però només per poder pescar al peix que havia atacat la seva platja.

EL Peix Gros en un any va destruir gairebé tota la platja i no va trobar el Peix Bacaladen, així que va tornar a la seva platja i es va oblidar del Peix Bacaladen, de manera que finalment no va aconseguir robar la sal a aquella platja.

Després d'un temps, a porp d'on van estar buscant el Peix Bacaladen van començar a haver conflictes entre platges i el Peix Gros fent-se el peixet bo, però amb les mateixes intencions d'apropiar-se de les fonts de sal i si podia... perquè no també de les platges senceres, va dir que tenia que ajudar a posar pau entre els peixos d'aquelles dues platges. Així que va enviar el seu exèrcit en busca del Peix Sardina que havia estat molt dolent i deia que volia destruir l'oceà.

Així que va començar l'ocupació peixgrosamilitar i una guerra per la pau entre els peixos, destruint tot el que trobava del líder de molts peixos, el Peix Sardina.

Actualment segueixen havent-hi problemes entre els peixos de les dues platges d'aquella zona del oceà i el Peix Gros s'ha apoderat de varies fonts de sal.
Això va causar que els peixos del oceà sencer desconfiessin del Peix Gros.

Ja fa ara algun temps, el Peix Gros va decidir reunir-se amb altres peixos grossos d'altres mars per reconciliar-se.

En la meva opinió el Peix Gros no se'n adona de que a les demés platges del oceà no els hi agrada gens el seu comportament, sobretot perquè és el amo d'una platja important per l'oceà i anar destruint altres platges no crec que li sembli bé a cap peix!

Per la meva platja, el Peix Gros pot tenir ben clar que jo no el rebré mai bé. Si vol ser ben rebut que demostri que no és un malèvol i que es capaç de fer coses bones per el oceà i no només per la seva platja, que tal i com l'esta fent quedar acabarà pitjor del que ja està.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home